AUTO CENTAR SERDAREVIĆ

Peugeot Financiranje

PEUGEOT FINANCIRANJE

Peugeot Financiranje nudi financijske usluge fizičkim i pravnim osobama u suradnji s partnerima OTP banka d.d. i OTP Leasing d.o.o.

 

PROIZVODI

Mjesečno su dostupni različiti AKCIJSKI proizvodi u kreditu i leasingu  o čemu se više može informirati kod ovlaštenih Peugeot koncesionara.

U nastavku slijede opće karakteristike financijskih proizvoda (Peugeot Financiranje ostavlja slobodu promjene općih uvjeta ovisno o mjesečnim akcijskim proizvodima).

 

KREDIT

OBAVEZNO JE VLASTITO UČEŠĆE OD 10% ZA KUNSKE KREDITE I 15% ZA EURSKE Minimalni iznos kredita iznosi: 20.000,00 HRK/2.500,00 EUR

Maksimalni iznos kredita iznosi:

- nova vozila i vozila do 2 godine starosti - 260 000,00 HRK/35.000,00 EUR (uključujući naknadu za obradu kredita)

- rabljena vozila - 180.000,00 HRK/25.000,00 EUR (uključujući naknadu za obradu kredita)

- Maksimalni iznos financiranja rabljenih vozila od 145-180 mjeseci je 8.500,00 EUR / 64.000,00 HRK

 

Minimalna primanja: 2.100,00 HRK

FIDUCIJA:
 

Fiducija je obvezna za sve kredite iznad 45.000,00 HRK/6.000,00 EUR ili za kredite ispod tih iznosa ukoliko postoji fiducijarni dužnik.

Krediti ispod 45.000,00 HRK/6.000,00 EUR u pravilu nemaju fiduciju. Ti krediti nemaju troškove solemizacije Ugovora o kreditu, pa znači da imaju manji trošak javnog bilježnika (250,00 HRK za solemnizaciju kolaterala).

 

Nakon financiranja vozila, odnosno kad prikupimo svu potrebnu dokumentaciju, u FINU šaljemo zahtjev da se na vozilo stavi fiducija (zabrana otuđenja vozila dok je isto pod kreditom).

Stranka nakon 10-15 dana dobiva na kućnu adresu poziv iz najbliže policijske postaje da se javi s prometnom dozvolom, te se u prometnu dozvolu pod „Napomenom“ upisuje informacija da je vozilo pod kreditom i da ga nije moguće prodati do datuma isteka kredita.

Nakon otplate kredita stranka u poslovnici podnosi Zahtjev za brisanje i kroz 15-30 dana fiducija se skida s vozila. Trošak brisanja snosi klijent.

 

OTPLATA KREDITA:

Anuitet dospijeva 1; 5;10; 15; 20 ili 25. ovisno o odabiru i može se otplaćivati na 2 načina:

putem trajnog naloga

putem administrativne zabrane na plaću

 

Banka zadržava pravo postaviti uvjet načina otplate kredita, te će klijenti o tome biti obaviješteni.

Važno je napomenuti da prvi anuitet ne počinje prvi mjesec nakon realizacije kredita, nego tek idući mjesec. 

 

Za period od isplate kredita do početka otplate kredita obračunava se interkalarna kamata koja ovisi o datumu isplate kredita te će biti navedena na otplatnom planu koji se klijentu uručuje u Banci prije potpisivanja ugovora o kreditu.

 

Prijevremena otplata kredita:

Sukladno važećem Tarifniku Banke. Ista se odrađuje u bilo kojoj poslovnici Banke.

 

LEASING

Leasing, kao oblik financiranja, omogućava primatelju leasinga korištenje objekta leasinga (osobno ili gospodarsko vozilo) u zamjenu za ugovorena periodična plaćanja.

Financiramo sve modele novih osobnih i lakih dostavnih vozila. Period financiranja je od 24 do 84 mjeseca.

Ugovor o leasingu sklapa se s OTP Leasing d.o.o.

 

ŠTO NUDIMO

  • financijski leasing

  • operativni leasing

 

KAKO ZAKLJUČITI UGOVOR O LEASINGU?

  • odaberite model vozila u širokoj mreži autosalona Peugeot

  • dostavite zahtjev za odobrenje leasinga, ponudu ovlaštenog distributera i uobičajenu dokumentaciju za kreditnu analizu

  • potpišite ugovor i popratnu dokumentaciju, uplatite jamčevinu ili učešće i trošak obrade, dogovorite najpovoljnije osiguranje sa ovlaštenim brokerom OTP Leasinga d.o.o.

  • preuzmite predmet leasinga

 

AUTO CENTAR SERDAREVIĆ

Više informacija